Los Bad Guy Os friendly metal talk

#88472 by Blazingmonga
Thu Sep 15, 2005 7:25 am
Coma Divine wrote:Which seems to be in the process of occurring now...

:?

Could not query forums information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 127 from storage engine

SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) ORDER BY f.cat_id, f.forum_order

Line : 167
File : index.php


I have been getting the same error when I try to go to the Evenlight forums...aaah!

#88474 by beavis christ
Thu Sep 15, 2005 7:36 am
Yeah me to :boxe: Apparently the server is having a problem so be patient. It is driving me crazy so hopefully it wont take to much longer.

#88475 by EphelDuath666
Thu Sep 15, 2005 7:54 am
thank god I saved the Cpt. Phallus pic BEFORE that happened....

#88482 by geoff
Thu Sep 15, 2005 9:11 am
Coma Divine wrote:Which seems to be in the process of occurring now...

:?

Could not query forums information

DEBUG MODE

SQL Error : 1030 Got error 127 from storage engine

SELECT f.*, p.post_time, p.post_username, u.username, u.user_id FROM (( phpbb_forums f LEFT JOIN phpbb_posts p ON p.post_id = f.forum_last_post_id ) LEFT JOIN phpbb_users u ON u.user_id = p.poster_id ) ORDER BY f.cat_id, f.forum_order

Line : 167
File : index.php


The first post was from June and related the old provider. I already received 5 PM for this and I am aware about what is going on, but THANK YOU anyway... It will come back very soon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest